• minőség
  • megbízhatóság
  • garancia
  • megújulás
  • hagyomány
  • bizalom
  • érték

Ügyfél-azonosítás, adatfrissítés

Tájékozatjuk Önöket, hogy az EX-ID Zrt. az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. szerződött partnereként a díjfizetőink körében adategyeztetési feladatokat lát el, mely személyes felkeresés formájában történik meg. Az EX-ID Zrt munkatársai minden esetben fényképes igazolvánnyal és meghatalmazással igazolják, hogy jogosultak a feladat végzésre. Kérés esetén az EX-ID Zrt munkatársai valamint az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ügyfélszolgálati munkatársai is állnak rendelkezésükre ezen kollegák beazonosításában.

Az említett adategyeztetési eljárás célja a MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által vezetett Díjfizetői nyilvántartás karbantartása, pontosítása, valamint a benne szereplő, esetleges hibás adatok korrigálása. Az egyeztetett adatok köre a Díjfizető személyes adatainak és elérhetőségeinek egyeztetésére is kiterjed (telefonszám, e-mail cím), amely adatok a MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. szolgáltatásával összefüggő kapcsolattartáshoz és beazonosításhoz szükségesek.

Az adategyeztetési eljárást kollégáink a mindenkori adatvédelmi jogszabályoknak eleget téve folytatják az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ügyfeleink körében.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Követeléskezelés:

Tájékozatjuk Önöket, hogy az EX-ID Zrt. az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. szerződött partnereként az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. díjfizetőink körében követeléskezelési tevékenységet végeznek a lejárt számlatartozások esetében. Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. telefonon, SMS üzenetben, felszólító levél útján, valamint személyesen keresheti fel az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ügyfeleit. Az EX-ID Zrt. munkatársai minden esetben fényképes igazolvánnyal és meghatalmazással igazolják, hogy jogosultak a feladat végzésre. Kérés esetén az EX-ID Zrt. munkatársai valamint az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ügyfélszolgálati munkatársai is állnak rendelkezésükre ezen kollegák beazonosításában.

A követeléskezelési folyamatot kollégáink a mindenkori adatvédelmi jogszabályoknak eleget téve folytatják az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ügyfeleink körében.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.